HOME
O NAMA
psi
galerija
legla
kontakt
o nama

Simonis FCI 3336 odgajivačnica labradora je jedna od najstarijih u našoj zemlji od 1981 godine. Do nedavno smo bili i značajni odgajivači zlatnih retrivera, ali smo pre izvesnog vremena prestali sa njihovim uzgojem. I kod labradora i zlatnih retrivera uzgojili smo značajan broj visoko plasiranih pasa i u zemlji i u inostranstvu.

Odgajivacniča labradora Simonis je svoje prvo leglo imala davne 1981 godine. Od tada smo vredno i uporno radili na poboljšanju kvaliteta svojih pasa. Rezultati su dolazili postepeno tako da već 1998. godine labradori iz odgajivačnice Simonis postaju NAJBOLJA ODGAJIVAČKA GRUPA MEDJUNARODNE IZLOŽBE PASA U BEOGRADU CACIB BEOGRAD 1998. godine.

Ljubav prema rasi i želja za unapredjenjem retrivera u svojoj odgajivačnici kao i u našoj zemlji odvelo nas je u najbolje svetske odgajivačnice, pre svega engleske i jednu švedsku, odakle smo uvezli 4 vrhunska mužjaka i jednu ženku.

Zbog toga želimo da se zahvalimo ovim čuvenim svetskim odgajivačima, gospodji MARION HOPKINSON, najbolja engleska i svetska odgajivacnica labradora ROCHEBY \Rocheby Full Sail CH YU, gospodji VAL BIRKIN, engleska odgajivacnica SANSUE\ Sansue Baron Simonis CH YU, gospodji PAGI RAE, engleska odgajivačnica CORLANDS\Corlands Dove CH YU\ gospodji PIA RAZERA BRULIN, švedska odgajivačnica WINNIES \HAIRS TRIBUTE KJETIL ANDRE AAMODT\6cac 2cacib 2bob bog2.

Doneli su nam veliku radost pomažući da dodjemo do takvih pasa, ali što je još značajnije je činjenica da su omogućili da naša kinologija napravi značajan korak napred. Danas kao pioniri u stvaranju modernog labradora u našoj zemlji osećamo veliko zadovoljstvo kada vidimo da u našim ringovima trči značajan broj visokokvalitetnih labradora. Nadamo se da smo i mi tome značajno doprineli.
home o nama psi galerija legla kontakt

Copyright Odgajivacnica Labrador Retrivera Simonis 2014 | Design by Axeon internet Solutions