HOME
o nama
psi
galerija
legla
kontakt
Legla u najavi

SA ZADOVOLJSTVOM PREDSTAVLJAMO NASE BUDUCE LEGLO I GAJIMO VELIKU NADU U KOMBINACIJU OVA DVA MLADA VRHUNSKA PSA ROCHEBY KING GEORGE IZ ODGAJIVACNICE ZIGIC UVEZEN IZ NAJBOLJE ODGAJIVACNICE SVETA ROCHEBY I NASE MLADE ZENKE SIMONIS NERE, CERKE NASEG VRHUNSKOG PRIPLODNJAKA KJETILA ANDRE AAMODT KOJI JE UVEZEN IZ SVEDSKE GDE JE POBEDIO NA NAJJACOJ IZLOZBI U SVEDSKOJ SWEDISH WINNER SHOW. KOD NAS JE VISE PUTA BIO CAC CACIB BOB BOG2 ITD. NJEGOV SIN JE PROSLE GODINE POSTAO SVETSKI PRVAK U MLADIMA U BUDIMPESTI. LEGLO OSTENJENO 03.10.2014 GOD. STENCI SU SPREMNI ZA PREUZIMANJE. PRIMAMO REZERVACIJE.

Rocheby King George

Otac

Simonis Nera

Majka


SA ZADOVOLJSTVOM PREDSTAVLJAMO NASE BUDUCE LEGLO I GAJIMA VELIKU NADU U KOMBINACIJU OVA DVA IZUZETNA PSA. ROCHEBY KING GEORGE VRHUNSKI MLADI MUZJAK IZ ODGAJIVACNICE ZIGIC UVEZEN IZ NAJBOLJE ODGAJIVACNICE SVETA ROCHEBY I NASE ZENKE SIMONIS POLI CERKE NASEG VRHUNSKOG PRIPLODNJAKA KJETIL ANDRE AAMAUDTA KOJI JE UVEZEN IZ SVEDSKE GDE JE POBEDIO NA NAJJACOJ IZLOZBI U SVEDSKOJ SWEDIS VINER SOU. KOD NAS JE VISE PUTA BIO CAC CACIB BOB,BOG2.NJEGOV SIN ARNOLD LOWE MAKER JE PROSLE GODINE POSTAO SVETSKI PRVAK OD 6 DO 9 MESECI. LEGLO SE OCEKUJE 02.10.2014 GOD

Rocheby King George

Otac

Simonis Poly

Majka


SA ZADOVOLJSTVOM PREDSTAVLJAMO NASE BUDUCE LEGLO OTAC NAS VRHUNSKI PRIPLODNJAK CORLANDS DOVE UVEZEN IZ ENGLESKE ODGAJIVACNICE CORLANDS PUO 1/A,2XCAC,2XBOB,BOG,CACIB I NASA IZUZETNA ZENKA SIMONIS LINA CERKA NASEG PRIPLODNJAKA KJETIL ANDRE AAMODT POBEDNIKA SVEDIS WINER ŠOUA NJEGOV SIN ARNOLD LOWE MAKER JE PROSLE GODINE POSTAO SVETSKI PRVAK U RAZREDU OD 6 do 9 BUDIMPESTI. LEGLO SE OCEKUJE 20 09.2014 GOD.

Corlands Dove

Otac

Simonis Lina

Majka


Klikom na ovaj link, možete videti neke od naših prethodnih legala.home o nama psi galerija legla kontakt

Copyright Odgajivacnica Labrador Retrivera Simonis 2014 | Design by Axeon internet Solutions